Vellukka landslagssamling

//Vellukka landslagssamling

Vellukka landslagssamling

Laurdag 19. januar var NTKF sitt landslag samla i dojo`en vår. Treninga blei leda av Sensei Martin Boag (6. dan) og Sensei Stig Rønning (5. dan), og utøvarane kom frå heile Sør-Norge.

I tillegg til landslagsutøvarane fekk også klubbens brunbelter lov til å delta, noko dei hadde stort utbytte av – ikke minst som motivasjon for vidare satsing på karate. Treninga vart delt opp i Kumite og Kata, og etter samlinga heldt Stig og Martin en økt der fleire av klubbens medlemmar fekk prøve seg.

Landslagstrenar Stig Rønning:

– Landslagssamlingen i Seljord var en suksess både med tanke på oppmøte og sted. Omgivelsene og lokalet er flotte, og egnet seg meget bra for en slik samling. Telemark Karate har virkelig fått et flott lokale. Vi håper å kunne legge samlinger til disse lokalene flere ganger i fremtiden.

Landslagstrenar Martin Boag

– Jeg var veldig fornøyd innsatsen på både landslagstreningen og samlingen for Telemark Karate. Det var et veldig bra oppmøte og fint å se en del nye og lovende deltagere fra Telemark. Det var en bra stemning i dojo`en og alle gjennomførte øvelsene med riktig fokus og holdning. Lokalet er perfekt for en slik samling og selv om det var litt «friskt» i starten, så ble alle varme og klar til å strekke seg i oppgavene.

Bjørn Halvor Bjørge, Telemark Karate – 1. kyu:

– Det er alltid moro både å ha besøk i dojo`en og å vera med på landslagssamling. Ulike trenarar fokuserer på ulike ting, og å trene med fleire trenarar gjer meg til ein betre karateutøvar på fleire felt. Det er også artig å få vise fram vårt eige treningslokale som vi har jobba mykje for å få til, og som vi er svært stolte av. Eg håpar vi kan få til liknande arrangement i framtida, både i vår eigen og andre klubbar sin dojo.

Søndag 20. januar arrangera klubben ei egen samling med landslagsutøvarane Kim Jansson og Lise Tveter.

By | 2019-02-03T08:26:57+01:00 januar 31st, 2019|Nyheter|Kommentarer er skrudd av for Vellukka landslagssamling

About the Author: