Strålande dugnadsinnsats

//Strålande dugnadsinnsats

Strålande dugnadsinnsats

Klubben har hatt ansvar for parkeringa ved Rauland Skisenter og i Holtardalen i vinterferien, Northug Power Climb og et par dager i påska, oppgåver medlemmane løyste med glans. Resultatet er ein fin sum inn på klubbkontoen, midlar vi skal bruke til å gjera klubben enno betre.

Heidi Gjerlid Sollid er fungerande nestleiar i klubben, og stod for organiseringa av dugnaden. Hun var der saman med Sensei Ronny Råmunddal heile vinterferieveka og var også til stades dei andre dagene. Ho er superfornøgd med innsatsen frå medlemmane:

– Ein stor takk til alle frå klubben som jobba, skisenteret som gav oss denne moglegheita! Hatten av til dykk alle!

Alle bilde: Heidi Gjerlid Sollid
Språkvask: Lene Teigland Kleivi

 

By | 2019-04-29T10:42:47+02:00 februar 23rd, 2019|Nyheter|Kommentarer er skrudd av for Strålande dugnadsinnsats

About the Author: