Fantastisk minnesamling for Sensei Ronny Råmunddal

Helga 11. og 12. mai var over 100 dedikerte karateutøvere samlet på treningssamling i Seljord Dojo for å minnes Sensei Ronny Råmunddal og å hedre han med harde og gode treninger ledet av Sensei Frank Bruun.

Det kom utøvere fra Sveio og Haugesund i vest og Spydeberg i øst. I tillegg kom det utøvere fra klubbene i Drammen og Tønsberg.

Frank Bruun, 5. dan og klubbens Sensei:
– Jeg tror jeg var like overrasket som alle andre over hvor mange som kom. Med så mange ivrige karatefolk samlet på samme sted og med en spirit og stemning som fikk taket til å løfte seg under treningene. Jeg så på foreldre og venner som kom for å se på at de ble veldig imponert. Jeg er dessuten overbevist om at dette var veldig positivt i forhold til rekruttering.

Men vi skal IKKE glemme de som hjalp til med kiosk og pizza osv. Jeg tenker spesielt på Heidi, Solfrid og Signe, men også andre som hjalp til på ulike måter. Jeg har snakket med Sveinung om å få til en årlig samling i Seljord, håper vi klarer å få det til å bli en tradisjon!

Marit Kultan, 1. kyu og en av klubbens lovende ungdommer på vei mot 1. dan:
– Jeg synes det var en fin og unik/spesiell måte å hedre Ronny på. Og oppmøtet var fantastisk bra, jeg følte at det viste hvor bra samholdet er innen karaten.

Gunnar Osmundsen, 2. dan og leder av Sveio Karateklubb:

– Det var veldig bra trening med Sensei Frank Bruun. Jeg hadde med meg flere som aldri har vært med på samlinger utenfor Sveio, de syntes alle at det hadde vært kjekt og blir gjerne med igjen. Det er veldig bra med sosialt samvær både for voksne og barn. Alltid kjekt å komme til Seljord og gjengen i Telemark Karate!

Vi i Skorve Karateklubb / Telemark Karate takker alle for oppmøte og fantastisk spirit gjennom hele helga – velkommen tilbake ved neste anledning! En stor takk til Åshild Emma Solbjør, Sigrid Breiseth, Signe Moe og Heidi Gjerlid Sollid for flotte bilder!


Publisert

i

av