Oda Rorgemoen Mohaugen viser korrekt Rei

Shotocup nr 1 i 2020

Lørdag 15. februar arrangerte Marienlyst Karateklubb årets første NTKF Shotocup. Stedet var Lier Flerbrukshall. Vi stilte med hele 19 individuelle utøvere og 8 lag, noe som nok en gang var klubben med flest deltakere.

Shotocup er en slags Norgescup for NTKF – Norges Tradisjonelle Karateforbund. Deltakerne kom denne gang hovedsakelig fra Østlandet.

Idrettsglede

Det er fantastisk å se alle utøverne i aksjon, fra 5 år gamle Kristin Gjerjordet til voksne utøvere i Norgeseliten. Vi dro hjem med medaljer i fleng, og noe som kan bli starten på spennende lag-kombinasjoner i fremtidige konkurranser. Ann-Christin, Irina og Gunhild stilte et sterkt damelag, det samme gjorde Emilie, Eirin og Anne i juniorklassen for damer, og begge er lag som kan bli veldig bra.


Nora Nordstoga i Heian Nidan

Flott arrangement

Shotocup er stas! Dommerne er kledd i sorte bukser utenpå Gi`en, og alle klasser starter høytidelig med bukk og hilsen. Arrangørklubben Marienlyst Karateklubb med Lise og Merethe i spissen, ga oss et flott stevne, og vaflene i kiosken smakte som alltid veldig godt.


Sølve Jørgensen i Heian Godan


Eirin H. Hyttedalen i Bassai Dai


Guro Venås i Heian Yondan


Anne Hagen-Nielsen, Eirin H. Hyttedalen og Emilie G. Sollid i Bassai Dai


Sofie Groven i Tekki Shodan


Guro Venås, Tone Skoland og Nora Skoland går Heian Sandan


Oda R. Mohaugen, Tilde O. Hanssen, Amanda T. Vargas, Nina Norwall-Nielsen og Hannah Underdal er klar til Kata


Kristin Gjerjordet, Oda, Tilde, Amanda, Nina, Hannah med flere

Skorve Tigers 1 – Gunhild Teigland Kleivi, Irina Groven og Ann-Christin Freberg Høgetveit i sin Bassai Dai


Publisert

i

av