Endelig treningssamling igjen

Lørdag 18. september kunne endelig Norges Tradisjonelle Karateforbund arrangere treningssamling igjen – Sølve, Olga, Stefan, Stian og Sensei Rainer tok turen til Ås.

Tekst og foto: Stian Norwall-Nielsen

Gleden var stor over å endelig kunne møte karatevenner fra andre klubber igjen. Samlingen var i Rustad Flerbrukshall i Ås, og det stilte utøvere fra mange av medlemsklubbene. Sensei Martin Boag og Sensei Thomas Smestad var ansvarlige og sikret høyt nivå på treningen.

Sølve Jørgensen, 2.kyu (2. brune belte)
– Jeg likte samlingen fordi instruktørene fant noe som var passende for både brunbelter og lavere beltegrader. Jeg likte også at instruktørene forklarte hva vi skulle gjøre og hvordan man skulle gjøre det på en veldig fin måte.

Olga Emilie Berge, 5.kyu (blått belte)
– Dette var min første samling utenfor klubben vår. Det var jo kjempetrivelig å endelig få muligheten til å møte andre utøvere. Det er også spennende å trene med andre sensei’er da alle lærer bort på sin egen måte.

Stian Norwall-Nielsen, 6.kyu (grønt belte)
– Det var en super treningssamling. Vi ble vist og fikk prøve mange gode øvelser og fikk mye nyttig kunnskap vi tar med oss til egne treninger. Kjempefornøyd!

Neste NTKF-samling arrangeres i Tønsberg den 30. oktober med Sensei Martin Boag og Sensei Frank Bruun som ansvarlige trenere.


Publisert

i

av

Stikkord: