NTKF Sommerleir 2023

Årets sommerleir er historie. Klubben har fått en ny karateka med sort belte, nye vennskap er knyttet og alle har lært mye.

Alle bilder: Heidi Sollid og Inger Louise Haugland Jørgensen.

Klubbleder Heidi Sollid er strålende fornøyd med samlingen.

– Vi var alt i alt 16 som tok turen til Tønsberg, med voksne, barn og foreldre. Været var fantastisk, og på grunn av mye bading er det ikke sikkert at alle barna har kommet med på bildene – det blei badet tidlig og seint. Håper flere av medlemmene blir med neste år!


Klubbleder Heidi gir jernet på Volleyballbanen.

Mye moro

I tillegg til harde treninger med topp sensei`er, er sommerleiren tiden for mye sosial moro. Fredag kveld var det pizza med Sveio Karateklubb. Lørdag var det pølsefest uten grilling (ikke lov på grunn av brannfaren) – pølsene smakte selv om de blei stekt inne i hytta. Og de som fremdeles hadde krefter igjen etter treningene, spilte volleyball til den store gullmedaljen.

Sort belte til Sølve

Sølve Jørgensen (15) var en av de som gledet (og gruet?) seg aller mest spent til leiren. Han hadde nemlig fått lov av Sensei Rainer til å gå opp til 1. dan (Shodan – det første sorte beltet), noe han gjennomførte med glans!

– Graderinga var nervepirrende og spennende. Det var litt tortur å vente med å få resultatet. Vi graderte på slutten av treningen på lørdag og ikke fikk vite resultatet før på slutten av treningen på søndag.

Fornøyd sensei

Rainer Müller (2. dan) er klubbens sensei, og er veldig fornøyd med årets sommerleir.

– Disse turene er alltid er en super blanding av førsteklasses Karate-input og sosialt samvær i flotte omgivelser. I tillegg til å være ein perfekt sommeravslutning før en lang sommerferie. Det var veldig stas at Sølve bestod sin Shodan-gradering. Han har hatt en fantastisk utvikling i såpass ung alder!

Tre bra treningsdager

Storebror Stefan Jørgensen (17) var veldig fornøyd med tre harde treningsdager:

– Samlingen var veldig bra! Min favorittdel var treningene med Sensei Romano. Han fokuserer veldig på kumite og er ekstremt rask! Sommerleiren i Tønsberg er noe jeg vil være med på i flere år framover og anbefaler alle å bli med på! De andre sensei`ene var Sensei Kawasoe, Sensei Lim, Sensei Romano og Sensei Taylor.


Aksel i full konsentrasjonPublisert

i

av